Santa Maria del Mar Santa Maria del Mar

Santa Maria del Mar

Riosta Barcelona gestiona en exclusiva l’accés cultural i les visites guiades de la Basílica de Santa Maria del Mar

Visita-la!

Un dels edificis
més emblemàtics
del gòtic català.

Des del 2005 s’estan efectuant diverses intervencions de recuperació i conservació a la Basílica. En els darrers anys les visites guiades que es realitzen a l’interior i als terrats han estat una de les fonts d’ingressos principals per dur a terme aquesta important tasca.
st-maria-mar-1 st-mari-mar-2

Visitar Santa Maria del Mar és ajudar a la seva preservació

Gràcies als ingressos de les visites guiades, des del 2015 hem pogut dur a terme importants intervencions sobre els elements patrimonials de Santa Maria del Mar, com recentment la rehabilitació de la Porta del Born i la restauració de l’escultura gòtica de la Mare de Déu de l’altar. També s’han realitzat obres de millora, un bon exemple n’és la instal·lació de passeres als terrats de l’edifici per facilitar l’accés.

Encara ens queda molta feina per fer! Així que vine a la visita on, a més de gaudir i aprendre, participaràs del micromecenatge i t’assabentaràs de quines són les futures intervencions!

Visita diürna

La visita permet l’accés a l’església, les tribunes, la cripta i pujar als seus terrats. Una visita amena, rigorosa i amb moltes novetats! Podreu conèixer l’església des de dins i admirar més que mai la seva bellesa. Un cop a dalt, gaudireu d’unes vistes fantàstiques de la ciutat i entendreu la seva evolució històrica, el seu passat i el seu futur.

Visita Capvespre

Els divendres i els dissabtes, un cop es tanquen les portes del temple, la sobrietat i la magnificència d’aquesta joia arquitectònica del gòtic català es converteixen en les protagonistes d’un recorregut exclusiu. Una visita només per a un grup reduït que permet comprendre la rellevància de la Basílica des d’una perspectiva totalment inèdita, passejar pels seus racons i contemplar la ciutat quan cau la nit.

pdfHoraris, preus i característiques

Descarrega aquest PDF amb tots els horaris, preus i característiques de les visites a Santa Maria del Mar.

Sol·licita una visita

Estem acabant el sistema de reserves online, de moment, implementa el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Si vols visitar l'espai amb un grup concertat, contacta amb nosaltres info@riostabarcelona.com