Torna l’iN MUSEU a Barcelona

30 de Gener de 2019

1a edició de l’iN MUSEU, al MUHBA.

Coneixeu els museus de Barcelona? Sabeu que el que s’hi veu normalment és només una petita part de tot el que hi conserven? Sabeu on es guarda la major part de la seva col·lecció? Voleu saber quins secrets amaguen les obres i què passa a l’interior del museu rere les sales d’exposició?

El dia 2 de febrer del 2019 tindrà lloc la tercera edició de l’iN MUSEU, una jornada molt interessant on es poden conèixer les entranyes dels museus de Barcelona: les col·leccions i les reserves, els magatzems i els tallers de restauració, la feina de les persones que en tenen cura.

Creiem que és important conèixer de prop aquestes grans plataformes de difusió de la cultura i de conservació del nostre patrimoni, centres de divulgació del coneixement i de treball científic, espais de gaudi, participació i aprenentatge.

Per aquest motiu, ja és la tercera jornada que organitza l’Institut de Cultura de Barcelona i que compta amb la coordinació de Riosta Barcelona.

Així doncs, el 2 de febrer és un bon dia per acostar-se a les col·leccions en companyia de guies especialitzats i de conservadors, directors, restauradors i comissaris. La mirada informada, la vocació i el coneixement d’aquests professionals aporta noves maneres de mirar les obres, nous punts de vista per aprofundir en el coneixement del món a través del patrimoni o per desenvolupar la nostra pròpia resposta creativa a una pintura o un objecte.

Fem del nostre patrimoni el cor de la vida cultural de la ciutat!