Santa Maria del Mar, finalista de El Monument favorit dels catalans 2019

20 de Març de 2019

La Basílica de Santa Maria del Mar ha quedat finalista del concurs “El monument favorit dels catalans” i encara la gran final!

Fins el dimecres 17 d’abril tindrà lloc la fase final de la competició popular per decidir quina és la icona patrimonial de Catalunya del 2019, que enguany es disputa entre el jaciment ibèric i medieval de l’Esquerda, a les Masies de Roda (Osona) i la nostra estimada basílica.

Es farà el mateix 17 d’abril, en directe, en el programa de tendències a les xarxes socials de Catalunya Ràdio. Els concursants poden votar la seva opció preferida des d’avui a través del web. sapiens.cat/monumentfavorit.

Com funcionarà? 

Un dia abans de l’última fase del concurs s’obrirà l’enquesta “Popap” en què els monuments que s’enfronten es veuran les cares. L’enquesta s’obrirà a les 13.30 del 16 d’abril i es tancarà a les 13.30 del 17 d’abril i es vehicularà al perfil d’Instagram del programa, mitjançant l’Instagram “stories”.

El monument guanyador de l’enquesta rebrà el bonus “Popap” de 3.000 vots extra, que se sumaran als aconseguits al web del concurs.

La primera edició del concurs la va guanyar la Seu Vella de Lleida; la segona, el castell de Cardona i, la tercera, el guanyador va ser el monestir de Santa Maria de Vallbona.