Noves visites i tallers escolars per al curs 2018 – 2019!

5 de Setembre de 2018

Tal i com us vam avançar al juny, ja tenim les noves visites i tallers per al curs 2018 – 2019 per a escoles! Podeu consultar-los a l’apartat de Serveis Educatius de la nostra pàgina web. Per a Riosta Barcelona la tasca realitzada amb infants i joves és molt important ja que creiem que només es pot preservar el patrimoni si se l’aprecia i se l’estima. És per això que ens agrada donar eines als més petits per a que l’entenguin i, sobretot, el gaudeixin.

Enguany, seguirem oferint l’activitat anomenada ‘El misteri del cofre’, que ens ajuda a explicar la història de Santa Maria del Mar des d’una perspectiva que uneix el rigor històric i les matemàtiques, i també hi haurà la possibilitat de fer uns ‘Mots encreuats’ que ajudin a l’alumnat a identificar de manera òptima els elements constructius més destacats d’un edifici gòtic.

Com a novetat, aquest any engeguem les visites guiades específiques, que inclouran els continguts generals més importants però que ens ajudaran a aprofundir en aquells aspectes que interessin als alumnes, des de l’iconografia i el simbolisme de la llum fins als diferents entramats urbans que conformaven la Barcelona medieval.

El nostre objectiu no canvia: volem emprar les visites guiades i els tallers com a eines que permetin interactuar el patrimoni construït, experimentar-lo, entendre’l, estimar-lo i, en definitiva, viure’l.

Animeu-vos-hi!