La Capella celebra 25 anys inaugurant tres exposicions

22 de Gener de 2019

L’equip de Riosta Barcelona ja fa uns mesos que treballa amb La Capella coordinant, conceptualitzant i elaborant els continguts de la nova exposició permanent de l’espai on s’explica breument la seva història. I és que aquest equipament de l’Institut de Cultura de Barcelona celebra els vint-i-cinc anys d’obertura al públic. Situada al bell mig del Raval, La Capella s’ha centrat en l’organització d’exposicions amb la finalitat d’apropar al públic les propostes més innovadores dels artistes de la ciutat.

Així doncs, La Capella: 600 anys al Raval serà la nova exposició permanent de l’espai i explicarà breument la seva història. La majoria d’informació que es podrà veure a la mostra està extreta de l’estudi històric que prèviament ha fet l’equip de Riosta d’aquest espai. A més, el disseny l’ha elaborat Verddisseny i la producció ha anat a càrrec d’Indisoluble.

Més enllà d’aquesta exposició, formen part de les celebracions la mostra col·lectiva Les escenes: 25 anys de La Capella, on s’han ajuntat quatre curadors i un crític cultural que han estat estretament relacionats amb l’espai per reflexionar sobre el passat, present i futur de La Capella i la Comunitat La Capella, que vol ser una mena de catàleg de noms d’artistes, comissaris i professionals de la crítica i la recerca que han anat construint el que La Capella és avui dia i posant les bases del que pot esdevenir en el futur.

Les exposicions es podran veure de dimarts a diumenge a partir del 27 de gener.

Us recordem que entrar a La Capella és gratuït i d’accés lliure. Trobareu més informació al web de La Capella.