Finalitza amb èxit la 2ª edició d’iN MUSEU

6 de Febrer de 2018

Els assistents han pogut visitar de nou els espais dels museus que habitualment estan restringits al públic.

La segona edició d’iN MUSEU, que s’ha celebrat aquest dissabte, ha sigut una gran oportunitat per conèixer les diferents activitats professionals que es porten a terme a les entranyes d’onze museus de Barcelona.

Les reserves, els magatzems i els tallers de restauració han sigut alguns dels espais que el públic ha pogut visitar de forma exclusiva i gratuïta. Així, iN MUSEU neix amb la voluntat de posar en valor la tasca, sovint desconeguda, dels professionals dels museus, i afavoreix la interacció directa entre els tècnics del sector i el públic que es beneficia del seu treball.

La proposta és una iniciativa de la Direcció d’Història, Memòria i Patrimoni de l’Institut de Cultura (ICUB) i serveix per apropar aquests centres de divulgació cultural a la ciutadania, fent aquests equipaments encara més accessibles.

És per això que a l’equip de Riosta Barcelona ens complau haver aportat el nostre granet de sorra coordinant l’esdeveniment, perquè creiem que és una gran oportunitat per posar en valor els diferents processos de treball que comporta l’exposició del nostre patrimoni, des de la seva adquisició i documentació fins a la seva restauració i conservació preventiva.