Els vespres d’estiu s’omplen de música i d’història!

2 de Juliol de 2019

 

Si penses que ja coneixes totes les propostes culturals d’aquest estiu, atenció, tenim moltes novetats! Els vespres del cap de setmana, Riosta Barcelona inaugura una programació exclusiva de visites guiades i concerts que t’entusiasmaran.

Si el teu estil artístic preferit és el gòtic i vols gaudir de la música als peus del majestuós campanar de Santa Maria del Pi, el vespre del divendres 5 de juliol s’estrena al temple el cicle de visites guiades i recitals de música de cambra. Recorre l’església, la torre i el tresor i gaudeix al jardí del rector del concert de Moana Strings. Aquesta agrupació de corda, formada al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, t’oferirà un recorregut pels clàssics populars de la música italiana.

Si prefereixes descobrir la joia del romànic barceloní i contemplar la serenor del seu encantador claustre, apropa’t a l’antic monestir de Sant Pau del Camp a partir del divendres 12 de juliol. Després de conèixer l’edifici podràs escoltar un recital conduït pel trio de trompeta, veu i orgue l’Ensemble Pau, talents formats al taller de Músics i l’ESMUC, les escoles musicals més prestigioses de la ciutat.

Et convidem també a deixar-te embolcallar per la música de l’orgue de la Basílica de la Mercè. Coneix en una visita guiada inèdita l’interior del temple, el cambril, la Capella del Descens, la tribuna de l’orgue i els terrats de l’edifici -des d’on podràs tindràs una vista privilegiada de la cúpula de l’església-. Després, l’organista de la basílica, Hèctor París, conduirà el concert d’orgue amb un repertori que et farà rememorar els moments més gloriosos de l’època barroca a Barcelona.

Troba la teva entrada a  www.riostabarcelona.com. Aquest estiu, viu el patrimoni i la música amb nosaltres! 6 úniques sessions!