Curs 2019-2020: la revolució educativa a Riosta!

2 de Juliol de 2019

Sabem que les vacances escolars acaben de començar (i volem que els alumnes les gaudeixin moltíssim) però a Riosta ja estem preparant-nos pel curs vinent!

Fa més de sis anys que oferim visites guiades i tallers a Santa Maria del Mar i a Santa Maria del Pi. En aquest temps, més de 5.000 infants i joves han gaudit de les nostres propostes. Aquest any, l’antic monestir de Sant Pau del Camp la Basílica de la Mercè es sumen al projecte i obren les portes als alumnes per tal que puguin conèixer de primera mà el romànic i el barroc de la ciutat.

A Riosta hem fet una revolució educativa i, per aquest curs 2019-2020, proposem un conjunt de noves visites guiades, tallers educatius i visites dinamitzades per tal que tots els estudiants, des d’educació infantil fins al batxillerat, puguin descobrir el patrimoni històric de Barcelona a través de les metodologies educatives més innovadores.

En aquest enllaç podeu consultar el dossier d’activitats educatives de Riosta Barcelona. Si sou mestres o professors, animeu-vos i escolliu una activitat per als vostres alumnes. Si creieu que hi ha més d’una proposta que us pot encaixar, poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 93 198 40 67 o a info@riostabarcelona.com i us aconsellarem segons el vostre alumnat!

Descobriu i viviu el patrimoni amb nosaltres!